Snabba Leveranser

Kvalitetsgaranti

Sjyssta Priser

Mickey’s Dangerous Chase

119,00 kr

Slut i lager

Produktinformation

Beskrivning

Mickey’s Dangerous Chase är ett fartfyllt plattformsspel där du tar kontroll över antingen Musse Pigg eller Mimmi för att jaga efter Svarte Petter, som har stulit Mimmis present. Genom att springa, hoppa och kasta föremål tar du dig igenom olika färgglada nivåer, fyllda med hinder och fiender. Spelet erbjuder underhållande gameplay och charmig grafik som passar både unga och gamla!

  • Välj din karaktär: Spela som Musse eller Mimmi, och upplev deras äventyr.
  • Många nivåer: Utforska olika miljöer som stadsgator, byggarbetsplatser och skogar medan du jagar Svarte Petter.
  • Enkla kontroller: Perfekt för spelare i alla åldrar med lättillgängliga och intuitiva kontroller.

Denna EUR-version fungerar på alla europeiska Game Boy-enheter och är ett utmärkt tillskott till samlingen för alla som älskar Disney och retrospel!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mickey’s Dangerous Chase”

Your email address will not be published.

Kvalité
Leveranstid
Fraktkostnad

Information om skick

Mycket bra skick

  • Kassetten är i ett mycket bra skick, med minimala tecken på slitage. Etiketten är tydlig och fri från repor, fläckar eller blekning, och hela kassetten känns solid och välbevarad.

Bra skick

  • Kassetten är i bra skick med något tecken på användning. Etiketten kan ha mindre repor eller märken, men är fortfarande tydlig och fullt läsbar. Höljet visar kanske en del slitage, men det påverkar inte funktionen.

Godkänt skick

  • Kassetten har tydliga tecken på slitage, och etiketten kan vara blekt, delvis skadad eller ha revor. Höljet kan också visa repor eller missfärgningar. Trots detta är spelet fullt fungerande och redo att användas.

Väl använt skick

  • Kassetten är märkbart använd och har synligt slitage. Etiketten kan vara oläsbar, skadad eller delvis lossnat. Kassett kan ha repor, nagg och tydliga märken efter användning. Spelet fungerar, men korrosion kan förekomma på anslutningspinnarna, vilket kan kräva viss rengöring för optimal prestanda.

Observera att våra produktbilder är digitala representationer av varorna. Utseende och skick kan variera i verkligheten.