Snabba Leveranser

Kvalitetsgaranti

Sjyssta Priser

Pokémon Silver

479,00 kr

Slut i lager

Produktinformation

Beskrivning

Pokémon Silver är ett av de mest populära spelen i Pokémon-serien och erbjuder ett storslaget äventyr i Johto-regionen. Samla, träna och strid med över 100 nya Pokémon samtidigt som du utforskar spännande städer och utmanande gym. Spelet introducerar nya funktioner som dag- och nattcykler, Pokémon-uppfödning och unika Pokémon som utvecklas genom vänskap.

  • Två regioner att utforska: Res genom både Johto och Kanto och utmana totalt 16 gymledare.
  • Nya Pokémon och utvecklingar: Upptäck och fånga över 100 nya Pokémon, inklusive nya utvecklingar av klassiska favoriter.
  • Dag- och nattcykel: Spela vid olika tidpunkter på dygnet för att fånga specifika Pokémon och delta i unika händelser.

Denna EUR-version är kompatibel med alla europeiska Game Boy- och Game Boy Color-enheter och är ett måste för både samlare och Pokémon-entusiaster som vill uppleva ett klassiskt äventyr i serien!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pokémon Silver”

Your email address will not be published.

Kvalité
Leveranstid
Fraktkostnad

Information om skick

Mycket bra skick

  • Kassetten är i ett mycket bra skick, med minimala tecken på slitage. Etiketten är tydlig och fri från repor, fläckar eller blekning, och hela kassetten känns solid och välbevarad.

Bra skick

  • Kassetten är i bra skick med något tecken på användning. Etiketten kan ha mindre repor eller märken, men är fortfarande tydlig och fullt läsbar. Höljet visar kanske en del slitage, men det påverkar inte funktionen.

Godkänt skick

  • Kassetten har tydliga tecken på slitage, och etiketten kan vara blekt, delvis skadad eller ha revor. Höljet kan också visa repor eller missfärgningar. Trots detta är spelet fullt fungerande och redo att användas.

Väl använt skick

  • Kassetten är märkbart använd och har synligt slitage. Etiketten kan vara oläsbar, skadad eller delvis lossnat. Kassett kan ha repor, nagg och tydliga märken efter användning. Spelet fungerar, men korrosion kan förekomma på anslutningspinnarna, vilket kan kräva viss rengöring för optimal prestanda.

Observera att våra produktbilder är digitala representationer av varorna. Utseende och skick kan variera i verkligheten.